قیمت میلگرد
جستجو کردن

قیمت لوله

نام
ابعاد
محل تحویل
وزن
قیمت
تاریخ به روز رسانی
ضخامت
لوله 1 اینچ
6 متر
کارخانه
15 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 1/4 1 اینچ
6 متر
کارخانه
19 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 1/2 1 اینچ
6 متر
کارخانه
22 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 2 اینچ
6 متر
کارخانه
27 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 1/2 2 اینچ
6 متر
کارخانه
34 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 3 اینچ
6 متر
کارخانه
39 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 4 اینچ
6 متر
کارخانه
51 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 5 اینچ
6 متر
کارخانه
63 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 6 اینچ
6 متر
کارخانه
75 کیلوگرم
میل
تماس بگیرید
1401/12/24
لوله 1/2 اینچ
6 متر
کارخانه
7 کیلوگرم
2 میل
تماس بگیرید
1401/12/24

قیمت لوله

در صنعت ساختمان سازی، مصالح مختلفی مورد استفاده می باشند که یکی از مهم ترین آن ها لوله است. لوله انواع مختلفی دارد و از هر یک در بخش های مختلف ساختمانف می توان استفده کرد. للازم به ذکر است تا بدانید که استفاده از انواع لوله ها مربوط به سالیان گذشته است به طوری که اولین بار مصری ‌ها و سومری‌ ها از آن برا منتقل کردن فاده می کردند.
که از چوب و ساقه گیاهان برای منتقل کردن آب، استفاده می کردند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و گسترش صنایع، به وفور تولید طیف وسیعی از لوله ها را با جنس های فلزی و غیر فلزی مشاهده می کنیم. در واقع، مهندسان حوزه صنایع و تاسیسات، انواع لوله ‌ها را با در نظر گرفتن کاربرد، شکل، اندازه و متریال و … به دسته‌ های مختلفی تقسیم می نمایند. لذا، اگر می خواهید تا با انواع لوله ها به طور کامل آشنا شده و اطلاعات کاملی در رابطه با آن ها به دست آورید، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

لوله چیست؟


به صورت کلی می توانیم خدمت هر یک از شما عزیزان بیان کنیم که لوله یک استوانه تو خالی می باشد که همواره دارای سطح مقطعی دایره ‌ای شکلی است. همیشه از لوله برای منتقل کردن موادی اعم از: انواع مایعات، گازها و یا حتی برخی از مواد جامدی ریز و پودری و … استفاده می شود. در واقع، لوله کمک می کند تا مواد ذکر شده از مکانی به مکانی دیگر حرکت کنند. اغلب این محصول از جنس فلزات و یا مواد پلاستیکی تولید می شود و برای ساخت آن باید استانداردهای بین‌المللی و ملی، به طور کامل رعایت شوند. به یاد داشته باشید که سطح مقطع لوله‌ها الزاما دایره ‌ای و گرد نیستند و ممکن است که به شکل مربع و مثلث نیز تولید شوند. اما، حرکت و جابه‌جایی مواد در این اشکال کمی دشوار است که به همین خاطر اغلب لوله ها را استوانه و گرد طراحی و تولید می کنند.
لازم به ذکر است تا بدانید که همواره در صنایع برای نام‌گذاری لوله‌های با سطح مقطع دایره‌ای از کلمه (pipe) و برای اشکال دیگر از کلمه (tube) استفاده می کنند. به صورت کلی می توانیم بیان کنی که لوله ‌ها توسط قطرشان، مشخص و دسته ‌بندی می گردند که برای این کار از دو نوع قطر ثابت خارجی (OD) و قطر داخلی لوله (ID) کمک گرفته می شود. تمامی لوله ها دارای قطر و اندازه های استانداردی هستند؛ اما، گاهی اوقات می توان آن ها را بر اساس نیاز و سفرش مشتریان، طراحی و تولید کرد. البته، این موضوع مختص تمامی مشتریان نیست و فقط برخی از مشتریان در صنایع حساس همچون: صنعت نفت و پتروشیمی می توانند سایز و ابعاد لوله ها را سفارش دهند.

آشنایی با انواع لوله ها

همان طور که در بخش ابتدایی بیان کردیم، لوله ها دارای انواع مختلف و متعددی هستند که از نظر جنس، سایز، کاربرد و حتی فرآیند تولید با یکدیگر متفاوت می باشند. اما، به یاد داشته باشید که به صورت کلی لوله ها به دو دسته فلزی و غیرفلزی تقسیم می شوند و تمامی آن ها بر اساس جنس و متریال تقسیم و نامگذاری می گردند. هر یک از لوله های فلزی و غیرفلزی، خود دارای انواع مختلفی هستند که تعدادی از اصلی ترین و پرطرفدار ترین آن ها، شامل موارد زیر می باشند:

انواع لوله‌ های فلزی

 قیمت لوله درزدار
همان طور که از نام این دسته مشخص است، جنس و متریال مصرفی برای ساخت آن ها، فلزات هستند. اما، فط از یک فلز برای ساخت آن هاس استفاده نمی شود که همین امر باعث شده تا لوله های فلزی دارای انواع مختلفی باشند. تعدادی از مهم ترین نوع لوله ها فلزی، به شرح زیر می باشند:
• لوله فولادی: لوله های فولادی از جنس آهن تولید می شوند و جزء پراستفاده ترین و پرکاربردترین نوع لوله های فلزی به شمار می آیند.
• لوله چدنی: لوله چدنی همواره از طریق روش ریخته گری ساخته می شود؛ به همین خاطر، مقاومت و طول عمر زیادی دارد. از لوله چدنی همواره در سیستم‌ های لوله‌کشی با فشار پایین استفاده می شود و به نوعی جزء لوله های صنعتی به شمار می آید.
• لوله گالوانیزه: لوله های گالوانیزه از ورق های سیاه و فولادی تولید می شوند که خود دارای سه نوع سبک، متوسط و سنگین می باشند. لازم به ذکر است تا بدانید که این نوع لوله ها مقاومت بسیار بالایی داشته و اغلب از آن ها برای لوله کشی های منازل استفاده می کنند.
• لوله مسی: نوع دیگری از لوله های فلزی، لوله مسی نام دارد که از آلیاژ مس تولید شده است و در برابر خوردگی بسیار مقاوم می باشد. لوله مسی دارای کیفیت و دوام بالایی است و خود به دو نوع ثابت و انعطاف پذیر تقسیم شده است.
• لوله داربستی: لازم به ذکر است تا بدانید که تنها لوله ای که از آن برای منتقل کردن مواد مختلف استفاده نمی کنند، همین لوله داربستی می باشد. همان گونه که از نام این محصول مشخص است، این لوله برای داربست های ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرد. طول و ماندگاری این محصول خوب است و در برابر شرایط آب و هوایی مختلف، مقاوم می باشد.
• لوله مانیسمان: شاید تا به امروز نام لوله مانیسمان را نشنیده باشید و یا اطلاعات کاملی در رابطه با آن نداشته باشید. لوله مانیسمان یکی دیگر از لوله های فلزی است که به آن لوله فولادی بدون درز نیز گفته می شود. این محصول جزء مستحکم ترین لوله ها است و میزان نشتی مواد از آن، کم ترین میزان ممکن می باشد.

انواع لوله های غیرفلزی

علاوه بر لوله های ذکر شده که جزء لوله های فلزی محسوب می شوند، لوله های دیگری نیز وجود دارند که در دسته غیرفلزی ها به شمار می آیند. به یاد داشته باشید که این لوله ‌های غیرفلزی نیز دارای انواع مختلفی هستند که تعدادی از مهم ترین آن ها شامل موارد زیر می باشند:
• لوله پلی اتیلن: یکی از لوله های غیرفلزی محسوب می شود که از مشتقات نفتی به تولید می رسد. این نوع لوله، به عنوان یکی از پرکاربردترین انواع لوله ها است که در منازل و ساختمان‌ ها مورد استفاده قرار می گیرد. لوله پلی اتیلن وزن کمی دارد که به همین خاطر به راحتی جا به جا شده و نصب می گردد. قیمت این محصول نیز بسیار مقرون به صرفه است که به همین خاطر محبوبیت بسیار زیادی دارد.
• لوله بتنی: لوله بتنی همان گونه که از نامش مشخص است از قالب ‌گیری بتن ساخته شده است و این محصول نیز جزء لوله های صنعتی به شمار می آید. لازم به ذکر است تا بدانید که این نوع لوله در انواع سیستم‌ های لوله‌کشی با فشار بالا و فشار کم، مصرف می شود. اما، عیب بزرگی که دارد مربوط به وزن آن است که به خاطر وزن بالا، حمل و نقل آن امری دشوار می باشد.
• لوله پلاستیکی: نوع دیگری از لوله های غیرفلزی، لوله پلاستیکی است که به خاطر سبک بودن و انعطاف پذیری بالا، متقاضیان خرید زیادی دارد. در واقع، این لوله در عین سبک بودن، در برابر خوردگی بسیار مقاوم می باشد. به یاد داشته باشید که این نوع از لوله، معمولا برای منتقل کردن انواع مایعات اعم از: آب، مواد شیمیایی و … کاربرد دارد.
• لوله سیمانی: این محصول همواره از ترکیب کردن سیمان و آزبست تولید می شود و در مقابل خوردگی، مقاوم است. اما، به یاد داشته باشید که اگر ضربه محکمی به آن وارد شود، دچار آسیب خواهد شد.

انواع لوله ها چگونه تولید می شوند؟

هم اکنون که به طور کامل با انواع لوله های فلزی و غیر فلزی آشنا شدید، بهتر است تا بدانید که این لوله ها چگونه تولید می شوند. به طور کلی می توانیم خدمت شما عزیزان بیان کنیم که انواع لوله ها به دو صورت بدون درز و جوشکاری شده تولید می شوند. در شیوه اول یعنی در شیوه بدون درز، لوله ها بدون هیچ رز و یا اتصالی از یک شمش فولادی گرد، به تولید می رسند. در واقع، برای این روش ابتدا شمش فولادی را تحت فشار و گرمای بالا قرار داده و سپس با کمک ابزارهای مخصوص، آن را سوراخ می کنند. اغلب این کار با کمک سمبه و قالب انجام می شود که پس از آن شمش را به صورت یک استوانه قرار داده و تحت کشش قرار می دهند. در نهایت شکل مورد نظر را به آن داده و مواد اسیدی مخصوص را به تمامی سطوح آن به طور یکدست، پخش می کنند.
در روش دوم یعنی تولید لوله با جوشکاری، ابتدا ورق های فلزی را خم کرده و سپس محل به هم رسیدن ورق ها را با جوشکاری به هم متصل می کنند. در واقع، ابتدا ورق ها را در اندازه های مشخصی برش زده و با کمک غلتک های مخصوص، آن ها را رول نموده و در کنار هم قرار می دهند. با این کار، دو سر ورق ها را در کنار هم قرار می دهند. در مرحله بعدی، درز لوله را در یک محیط خنثی شیمیایی، جوش می زنند که معمولا این قسمت ضعیف‌ ترین بخش از نظر مقاومت می باشد.
در رابطه با لوله های غیرفلزی نیز بهتر است تا بدانید که هر یک از آن ها فرایند منحصر به فردی دارند. در واقع، لوله‌ های پلی ‌اتیلن و پلاستیکی معمولا از مواد با پایه نفتی تولید شده و شیوه ساخت آن ها شبیه به یکدیگر می باشد. برای ساخت آن ها ابتدا مواد نفتی ذوب شده و سپس در داخل قالب های مخصوصی ریخته می شوند. شیوه ساخت لوله سیمانی نیز شبیه به همین دو است و تنها تفاوت آن در ترکیبات به کار گرفته می باشد که برای تولید آن از سیمان، آزبست و سیلیس استفاده می کنند. اما، به یاد داشته باشید که برای ساخت لوله بتنی، همواره دو شیوه وجود دارد که در روش اول، بتن را در قالب‌ های مخصوص ریخته و پس از خشک شدن از آن جدا می‌ کنند. به لوله بتنی که از طریق این روش به تولید برسد، لوله بتنی ساده گفته می شود. در شیوه دوم ساخت لوله بتنی، از میلگردهای فولادی نیز استفاده کرده و آن ها را نیز در قالب های مخصوص، قرار می دهند. در مرحله بعدی، عملیات بتن ریزی آغاز شده و لوله بتنی مسلح به تولید می رسد.

کاربرد انواع لوله های فلزی و غیرفلزی

انواع لوله ها به دلیل متعدد بودن، کاربردهای گونانی نیز دارند و تقریبا می توان گفت که در هر یک از صنعت ها کاربرد دارند. به یاد داشته باشید که در حال پیشرفت در تمامی زمینه ها هستیم که به همین خاطر، موارد استفاده از انواع محصولات اعم از لوله ها نیز گسترده تر خواهند شد. لذا، بهتر است تا با کاربرد انواع لوله های فلزی و غیر فلزی به صور کامل آشنا شوید که تعدادی از مهم ترین کاربردهای آن ها، به شرح زیر می باشند:
• در صنعت نفت و گاز برای انتقال مواد نفتی
• در صنعت پتروشیمی برای انتقال مواد مختلف
• برای خطوط انتقال آب
• در سیستم لوله‌کشی کارخانه ‌ها، تولیدی ‌ها و …
• در سیستم فاضلاب شهری
• برای لوله‌ کشی آب منازل

سوالات متداول در رابطه با قیمت لوله

• لوله چیست؟

لوله یک استوانه تو خالی است که همواره دارای سطح مقطعی بوده و برای انتقال موادی اعم از: انواع مایعات، گازها و… مورد استفاده قرار می گیرد.

• انواع لوله ها کدامند؟

لوله ها به صورت کلی به دو نوع فلزی و غیرفلزی تقسیم می شوند که هر یک از آن ها خودشان دارای تعداد متعددی می باشند.

• انواع لوله ها چه کاربردی دارند؟

انواع لوله ها بنا به جنس و کیفیتی که دارند، کاربرد متفاوتی دارند. اما، به طور کلی از انواع لوله ها در صنعت نفت و گاز، در صنعت پتروشیمی، برای خطوط انتقال آب، برای لوله کشی منازل و … استفاده می شود.
خلاصه مطلب
ما در این مطلب تلاش کردیم تا هر یک از شما عزیزان را به صورت گسترده با لوله ها آشنا کرده و اطلاعات کاملی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. به یاد داشته باشید که به خاطر وجود تنوع در این محصولات، نمی توانیم قیمت ثابتی را برای تمامی آن ها بیان کنیم. لذا، اگر که شما عزیزان می خواهید از قیمت لوله ها مطلع شوید، پس از انتخاب نوع مورد نظر، می توانید با همکاران ما ارتباط برقرار کرده و از قیمت هر یک از آن ها مطلع شوید. علاوه بر این، فراموش نکنید که قیمت محصولات همواره در حال تغییر هستند و برای خرید، باید نرخ روز آن ها را بدانید.