قیمت میلگرد
جستجو کردن

قیمت ناودانی سنگین

فیلتر ها

ضخامت
سایز (میل)

نمایش با قیمت ارزش افزوده

قیمت انواع نبشی ناودانی سپری

قیمت نبشی

آخرین بروزرسانی: 6 ماه قبل
نام
محل بارگیری
طول شاخه
وزن
تاریخ بروزرسانی

قیمت (ریال)

Additional information

نام

نبشی 8

محل بارگیری

انبار تهران

طول شاخه

6

وزن

57

2024/03/04

29,000 تومان

29000

Additional information

نام

نبشی 5

محل بارگیری

انبار تهران

طول شاخه

6

وزن

28

2024/03/06

29,000 تومان

29000

Additional information

نام

نبشی 4

محل بارگیری

انبار تهران

طول شاخه

6

وزن

18

2024/03/06

29,000 تومان

29000

Additional information

نام

نبشی3

محل بارگیری

انبار تهران

طول شاخه

6

وزن

11

2024/03/06

26,800 تومان

26800

قیمت ناودانی

ناودانی یکی از مقاطع فولادی است که همه ما تا به حال چندین بار نام آن را شنیده ایم و یا از آن استفاده کرده ایم. قیمت ناودانی به عوامل مختلفی بستگی دارد. که به انواع ناودانی بستگی دارد. به عبارتی ساده تر می توانیم خدمت هر یک از شما عزیزان بیان کنیم که ناودانی، به نوعی یک پروفیل است که کاربردهای بسیار گسترده ای در صنایع مختلف دارد. لازم به ذکر است تا بدانید که این پروفیل فولادی، همواره از دو بخش جان و بال تشکیل شده و از نظر شیوه ساخت، شکل ظاهری، جنس مواد اولیه و … به دسته های مختلفی تقسیم می شود.

آشنایی با ناودانی و تاریخچه شکل گیری آن

ناودانی، به نوعی یک پروفیل فولادی می باشد که از نظر شکل ظاهری، تقریبا شبیه به U انگلیسی است. علاوه بر شکل ظاهری، نام این محصول نیز از کلمه انگلیسی Steel C Channels گرفته شده و ما به زبان فارسی به آن ناودانی می گوییم.

این محصول فولادی، متشکل از دو بخش اصلی تشکیل جان و بال است که به سطح صاف آن «جان» و به بخش دیگر آن «بال» می گویند.

 این پروفیل فولادی، دارای انواع مختلفی است که جنس هر یک از آن ها از سه آلیاژ اصلی آلومینیوم، استیل و گالوانیزه ساخته می شوند. در واقع، فرقی ندارد که این محصول از ترکیب کدام آلیاژ ها ساخته شده است؛ 

در هر صورت، تمامی ناودانی ها در ساختمان سازی و سایر صنایع کاربرد زیادی دارند. البته، بهتر است تا بدانید که به جز سه آلیاژ اصلی، گاهی اوقات از فولاد ضد زنگ نیز برای ساخت ناودانی استفاده می شود که این مسئله، بنا به خواسته و درخواست مشتریان می باشد.

در رابطه با تاریخچه ساخت ناودانی، لازم به ذکر است تا بدانید که تاریخچه ساخت آن، مربوط به قرن بیستم می باشد. در واقع، در زمان جنگ جهانی دوم، زمانی که به یک مقطع فولادی نیاز بود، شروع به ساخت ناودانی کردند و از آن تحت عنوان یک مقطع فولادی مهم در صنایع مختلفی، استفاده کردند.

پس از به پایان رسیدن جنگ جهانی دوم و همچنین پس از گذشت چند سال، کارخانه هایی که این محصول می ساختند، به طرز چشمگیری افزایش پیدا کردند. این روند تولید به نحوی ادامه پیدا کرد که در وضعیت کنونی، اغلب کارخانه های تولید کننده فولاد، انواع ناودانی را نیز ساخته و روانه بازار می کنند.

ناودانی به چه روش هایی ساخته می شود؟

هم اکنون که دانستید ناودانی چیست و همچنین با تاریخچه شکل گیری آن آشنا شدید، بهتر است تا با روش های ساخت این محصول نیز به خوبی آشنا شوید. در رابطه با شیوه های ساخت ناودانی، بهتر است تا بدانید که تمامی تولیدکنندگان این محصول، باید استانداردهایی را در نظر گرفته و رعایت کنند. 

پس از رعایت استانداردها، آن ها باید مراحلی را به درستی و با دقت طی کنند که مراحل تولید ناودانی در هر روش، نسبت به دیگری متفاوت می باشد. به طور کلی می توانیم خدمت شما عزیزان بیان کنیم که به دو روش ناودانی ها ساخته می شوند که شامل: روشی پرسی و روش فابریک می باشند. تولید انواع ناودانی ها به روش پرسی و فابریک، به شرح زیر می باشند:

تولید انواع ناودانی به روش پرسی

قیمت ناودانی | فولادکو
یکی از رایج ترین شیوه های تولید ناودانی، روش پرسی می باشد که در اصطلاح عامیانه به آن به آن روش سرد نیز می گویند. لازم به ذکر است تا بدانید که در روش پرسی، همواره از ورق های فولادی استفاده می کنند. در مرحله اول، این ورق های فولادی را به اندازه هایی که مشتریان سفارش داده اند و همچنین بر اساس استانداردها، برش می زنند پس از برش زدن این ورق های فولادی، نوبت به مرحله خم کاری می رسد که این کار از طریق دستگاه های مخصوصی انجام می شود. پس از خم کردن ورق ها، از دستگاه های دیگر و همچنین از غلتک های مخصوصی استفاده کرده و ورق ها را به ناودانی تبدیل می کنند.

تولید انواع ناودانی به روش فابریک

علاوه بر روش پرسی، از طریق روش دیگری به نام روش فابریک نیز، ناودانی ها تولید می شوند. البته، این روش خود به دو دسته تقسیم می شود که در بخش اول، از شمش های فولادی، استفاده می شود. در این بخش ابتدا شمش های فولادی را در کوره ای با دمای بسیار بالا قرار می دهند تا تمامی شمش ها، به خوبی ذوب شوند. 

در مرحله بعدی، پس از این که شمش ها به طور کامل ذوب شدند، از غلتک مخصوصی کمک گرفته می شود تا ضخامت مواد به حد مورد نیاز برسند. این کار هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی انجام می شود. پس از کاهش ضخامت، نوبت به نازک کردن شمش ها می رسد که در نهایت، به تولید ناودانی ختم می شود.
در بخش دوم نیز برای تولید ناودانی از شمش های فولادی استفاده می شود؛ اما، مراحل تولید ناودانی در این بخش کمی با نوع قبلی متفاوت می باشد. در واقع، در این بخش، شمش های فولادی را در کوره هایی با دمای بسیار زیادی قرار می دهند تا زمانی که به خوبی ذوب شوند.

سپس، آن ها را در یک و یا چند قالب مختلف، ریخته و به اشکال و سایزهای مختلف ناودانی، تبدیل می کنند. لازم به ذکر است تا بدانید که همواره از این روش برای تولید ناودانی سبک و یا بال موازی، استفاده می شود

آشنایی با انواع ناودانی

همان طور که در بخش های پیشین به آن اشاره کردیم، ناودانی ها بنا به دلایل مختلفی، دارای دسته بندی های متفاوتی هستند. در واقع، ناودانی ها همواره یا از نظر جنس مواد تشکیل دهنده، از نظر شکل ظاهری، از نظر شیوه ساخت و … با هم فرق دارند. در بخش پیشین به انواع روش های تولید ناودانی اشاره کردیم که هر یک از آن ها را برای ساخت ناودانی های مختلفی، استفاده می کنند. در این بخش نیز تصمیم داریم تا شما عزیزان را با سایر دسته بندی ها آشنا کنیم که به شرح زیر هستند:

قیمت ناودانی

آشنایی با انواع اشکال ناودانی

یکی از اصلی ترین عواملی که موجب ایجاد انواع ناودانی می شود، شکل ظاهری آن است که اغلب فکر می کنند ناودانی ها از نظر شکل ظاهری، کاملا شبیه به هم هستند و هیچ فرقی با هم ندارند. این تفکر، کاملا نادرست است؛ زیرا، ناودانی ها از نظر شکل ظاهری به دو دسته ساده و مشبک تقسیم می شوند. به یاد داشته باشید که ناودانی های مشبک در بخش سطح خود، دارای تعدادی سوراخ کوچک می باشند.

 لازم به ذکر است تا بدانید که وجود سوراخ های کوچک بر روی سطح ناودانی ها مشبک منجر به استفاده از آن ها برای تولید قفسه و سازه ‌های سبک فولادی و … می باشد. اما، در سمت مقابل، ناودانی های ساده هیچ سوراخی در سطح خود ندارند که به همین خاطر، کاربرد گسترده تری در صنایع مختلف، دارند.

آشنایی با انواع وزن ناودانی

علاوه بر شکل ظاهری، ناودانی ها از نظر وزن نیز با هم تفاوت هایی دارند که در رابطه با این مسئله می توانیم خدمت شما عزیزان بیان کنیم که ناودانی ها از نظر وزن، به دو بخش سبک و سنگین تقسیم می شوند. در واقع، هر گاه وزن یک ناودانی از جدول استاندارد کمتر باشد، آن گاه به آن ناودانی سبک گفته می شود. بلعکس، زمانی که وزن یک ناودانی از استاندارد مشخص شده بیشتر باشد، به آن ناودانی سنگین گفته می شود.

 به خاطر بسپارید که همواره از ناودانی های سنگین در پروژه های بزرگ و حجیم استفاده می شود و از ناودانی های سبک همواره برای مرمت بناها، ساخت چارچوب ها، ساخت اسکلت کامیون ‌ها، ساخت سازه ‌های دریایی و … استفاده می کنند.

آشنایی با انواع جنس ناودانی

 همواره برای ساخت ناودانی ها از سه آلیاژ اصلی استفاده می شود. به عبارتی ساده تر می توان گفت که ناودانی ها علاوه بر شکل ظاهری، وزن، روش تولید، ممکن است که از نظر جنس مواد اولیه نیز با هم فرق داشته باشند و به عبارتی، مواد اولیه به کار رفته در آن ها، باعث شده تا ناودانی ها از این نظر نیز دارای تعداد زیادی باشند.

انواع ناودانی هایی که از نظر جنس مواد اولیه با هم فرق دارند؛ شامل موارد زیر می باشند:

• ناودانی گالوانیزه: ناودانی گالوانیزه به دلیل روکشی که دارد، در برابر زنگ زدگی و خوردگی، بسیار مقاوم بوده و از طریق نورد گرم ساخته می شود. اغلب اوقات از ناودانی گالوانیزه برای تعمیرات معماری، در ساختن تجهیزات ساختمان سازی و … استفاده می شود.
• ناودانی استنلس استیل: در مقایسه با ناودانی گالوانیزه، نام ناودانی استنلس استیل دیگری کمتر به گوش خورده است. لازم به ذکر است تا بدانید که این نوع ناودانی، از طریق شمش های استیل، تولید شده و به همین خاطر، در مقابل رطوبت، مقاوم بالایی دارد. مقاومت بالای آن در برابر رطوبت، باعث شده تا از این نوع ناودانی در مناطقی که آب و هوای مرطوب دارد استفاده شود.
• ناودانی آلومینیومی: همان طور که از نام این محصول مشخص است، برای تولید آن از آلیاژهای آلومینیومی استفاده می شود. لذا، ناودانی آلومینیومی برای ساخت اسکلت سازه ها، برای ساخت شاسی تریلرها و … مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع ناودانی ها چه ویژگی هایی دارند و در چه صنایعی کاربرد دارند؟

هم اکنون که به طور کامل با ناودانی و انواع آن آشنا شدید، ممکن است سوال کنید که انواع ناودانی ها چه ویژگی هایی دارند و در چه صنعت هایی مورد استفاده قرار می گیرند؟ دپه سوال هر یک از شما عزیزان با کنیم که انواع ناودانی های دارای ویژگی های مشترکی هستند که تعدادی از مهم ترین آن ها، شامل مور می باشند:

  • • مقاوم بودن در مقابل ضربات و آسیب ها
    • سهولت در نصب آن ها
    • طول عمر، دوام و ماندگاری زیاد
    • از نظر هزینه، مقرون به صرفه بودن
    • مقاومت در مقابل تنش ها
    • سبک بودن و سهولت در جا به جایی

تمامی ویژگی های بیان شده موجب شده اند، تا از انواع ناودانی ها تقریبا، در تمامی صنعت ها استفاده شود. برخی از مهم ترین کاربردهای ناودانی ها، شامل موارد زیر می باشند:

  • • استفاده از انواع ناودانی ها برای افزایش زیبایی و نماسازی ساختمان ها
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای ساختن قاب های چوبی و فلزی
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای ساخت خرپاها
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای افزایش استحکام تیرها
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای افزایش استحکام ستون های ساختمانی
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای ساخت اسکله های دریایی و شناور های دریایی
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای ساختن گاراژها، انبارها و کارگاه ها
    • استفاده از انواع ناودانی ها به عنوان تیرچه برای سقف های سبک
    • استفاده از انواع ناودانی ها برای ساخت برخی از قطعات خودروها

قیمت ناودانی چقدر است؟

در رابطه با قیمت ناودانی، ناودانی ها به دلیل دارا بودن تنوع بالا، قیمت واحدی ندارند. هر یک از ناودانی ها بر اساس وزن، شکل ظاهری، جنس مواد اولیه و … نرخ متفاوتی دارند. لذا، ما نمی توانیم یک قیمت واحد را برای تمامی ناودانی ها در نظر بگیریم. به همین خاطر، اگر که می خواهید با قیمت ناودانی های مختلف آشنا شوید، می توانید با همکاران ما ارتباط برقرار کنید.

سوالات متداول قیمت ناودانی

• ناودانی چیست و انواع آن کدامند؟

ناودانی، به نوعی یک پروفیل فولادی می باشد که از نظر شکل ظاهری، تقریبا شبیه به U انگلیسی است. ناودانی انواع مختلفی دارد که هر یک از آن ها از نظر شکل ظاهری، جنس مواد تشکیل دهنده، وزن و … به دسته های مختلفی تقسیم می شوند.

• انواع ناودانی ها چه ویژگی هایی دارند؟

انواع ناودانی ها هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه هستند، هم مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و هم در مقایسه با سایر محصولات فولادی به راحتی جا به جا می شوند.

• قیمت هر یک از انواع ناودانی ها چقدر است؟

برای تمامی ناودانی ها نمی توان نرخ ثابتی را بیان کرد و شما برای اطلاع از قیمت می توانید با همکاران ما ارتباط برقرار کنید.
خلاصه مطلب
ما در این بخش از مطلب تلاش کردیم تا هر یک از شما عزیزان را با ناودانی، انواع آن، قیمت ناودانی و …. آشنا کنیم. به یاد داشته باشید که شما عزیزان باید پیش از خرید، حتما اطلاعات کالی در رابطه از جنس ناودانی، قیمت آن و … به دست آورید تا پس از خرید با مشکلات متفاوتی رو به رو نشوید. برای اطلاع از قیمت ناودانی و همچنین داشتن خریدی مطمئن، می توانید با همکاران ما در واحد فروش فولادکو ارتباط برقرار کنید.